Firma noastra este prezenta in domeniul adaptarii spatiilor arhitectonice la necesitatile persoanelor cu handicap locomotor, incepand cu anul 2006. Nucleul acestei firme este constituit din persoane care considera ca societatea romaneasca nu trebuie sa piarda potentialul creativ si social al persoanelor cu dizabilitati, mai mult decat atat, trebuie sa faca tot ce le sta in putinta pentru a creea conditii egale pentru accesul persoanelor cu handicap locomotor in spatiile publice sau private.
Pana la momentul actual am reusit sa accesibilizam prin montarea elevatoarelor platforma sau rampelor autoridicatoare pentru persoane cu dizabilitati, peste 200 de obiective publice, in toata tara – de la Satu Mare pana la Constanta, sedii de institutii ale statului sau private, pasaje pietonale si cladiri ale institutiilor de cultura si invatamant.

Am montat elevatoare la centre ale DGASPC din Arad, Covasna, Slatina, Constanta, Harghita, Alba si Bucuresti, la Catedrala Ortodoxa din Arad, sediile Primariei din Cluj, Consiliile judetene din Galati, Baia Mare, Cluj, Botosani, Resita si Slobozia, Muzeul de Mineralogie din Baia Mare si Muzeul de Istorie si Arheologie din Ploiesti, Pasajele pietonale subterane de la Universitate si Obor din Bucuresti, scoli din Timisoara si Bucuresti, spitale din Alba si Ploiesti si multe alte obiective.
Fiecare lucrare are istoricul ei, fiecare lucrare a insemnat activitate tehnica laborioasa si risc, deoarece fiecare platforma este proiectata si construita personalizat, ea neputand fi utilizata in alta locatie. Fiecare platforma inseamna responsabilitate pentru buna functionare si siguranta celui ce o utilizeaza. Firma noastra asigura si serviciul de intretinere tehnica programata. Conform Legii 64/2008, proprietarii instalatiilor de ridicat sunt obligati sa se ingrijeasca de mentinerea acestora in stare de functionare sigura. Serviciile prestate de societatea noastra sunt de cea mai buna calitate si de cel mai inalt profesionalism, pentru ca intreg personalul tehnic a fost pregatit in uzinele producatoare din Italia si Elvetia, ale fabricantului Garaventa.
Firma Garaventa, pe care o reprezentam in Romania, are un istoric impresionant fiind infiintata in 1928 pentru fabricarea sistemelor de transport pe cablu. Sediu central se afla in Elvetia la Goldau. Grupul este compus din mai multe societati din Elvetia, Italia, Austria, Canada si Statele Unite. Garaventa colaboreaza cu grupurile industriale Mitsubishi si Kawasaki si este lider mondial, de 30 de ani, in  accesibilizarea spatiilor publice si particulare pentru persoanele cu mobilitate limitata sau dizabilitati. Motoul lor este: “cu noi totul este posibil”.
Au reusit sa rezolve cele mai multe probleme create de barierele arhitectonice in calea persoanelor cu handicap locomotor, aplicand si solutii ad-hoc pentru cazurile particulare. La ora actuala, in lume au fost instalate peste 12.000 de platforme elevator pentru persoane cu dizabilitati, de la Casa Alba din Washington, Metroul Korean, Metroul din Santiago, Metroul din Mexico City, Metroul Milanez, pana la Catedrala Metropolitana Ortodoxa din Moscova. Uzina principala se afla intr-un centru de varf al tehnologiei si culturii  mondiale, Milano.

Platformele pentru persoanele cu mobilitate redusa, cu dizabilitati sau cu handicap locomotor, numite popular si rampe pentru handicapati, pe care le livram si montam, corespund tuturor normativelor europene in vigoare, normative ce au fost adoptate si in România. Fiecare platforma este insotita de certificate de conformitate si calitate, precum si de certificatul de garantie. Pentru fiecare platforma montata, firma noastra asigura asistenta in vederea autorizarii ISCIR pentru functionare.