În România, suntem pionieri ai instalațiilor de ridicat pentru persoanele cu dizabilități, având experiență 16 ani în acest domeniu și numeroase proiecte implementate cu succes în toată țara.

Oferim soluții și servicii atât persoanelor juridice publice sau private, cât și persoanelor fizice interesate.


Vrem cât mai puține obstacole în calea persoanelor cu dizabilități sau cu mobilitate redusă și credem cu tărie că prin reintegrarea acestora societatea are multe de câștigat.

Ne asumăm datoria morală a societății de a crea condiții egale pentru persoanele cu dizabilități sau cu mobilitate redusă și credem cu tărie că putem beneficia cu toții de oportunitățile apărute odată cu progresul tehnologic și că acestea devin în mod real valoroase în clipa în care fac influențează benefic destinul celor vulnerabili și fac binele posibil.

Pentru a înlăturara discriminarea negativă, este nevoie de mai mult decât de egalitate. Este nevoie de egalizare și de o grijă deosebită pentru oamenii care au o situație semnificativ diferită.

Sprijinim recuperarea potențialului social și profesional al persoanelor cu dizabilități.


16


Ani experiență

1273


Proiecte implementate

67


Contracte în derulare

Accesibilizare 100%

Oferim consultanță, proiectare, instalare, reparații, întreținere și revizie pentru instalații, în conformitate cu prevederile legale (R1/2010 ISCIR), la cele mai înalte standarde.
Soluțiile noastre sporesc accesibilitatea în spațiile unor instituții-cheie (școli, spitale, sedii de bănci, sedii administrative, baze de agrement, muzee etc.) de pe cuprinsul întregii țări și sunt optimizate pentru fiecare caz în parte, oferind siguranță și un nivel tehnic superior.

Proiectăm și implementăm soluții optimizate atât din punct de vedere funcțional cât și estetic.

Nu facem rabat la calitate și primul lucru de care ținem cont este  siguranța.


Utilizăm produse și echipamente realizate de cei mai renumiți producători din domeniu.