Sprijinim libertatea de mișcare cu ajutorul soluțiilor de accesibilizare a spațiilor fizice publice și private pentru care suntem mândri să oferim consultanță, montaj și suport.
Folosim cu încredere echipamente de ultimă generație furnizate de companii cu renume mondial, la cele mai înalte standarde tehnice și de siguranță.

Platforme servoscară

Concepute special pentru ridicarea persoanelor aflate în fotolii rulante, aceste soluții pot fi personalizate pentru a oferi siguranță, confort și o utilizare ușoară.

Află mai mult
DSC01113 scaled uai
aac24a2f020bda23d0310f2762f6a69d uai

Platforme verticale

Concepute pentru ridicarea fotoliilor rulante la înălțimi mici și medii, acest tip de soluție oferă siguranță și un confort sporit, ocupând un minim de spațiu pentru instalare.

Află mai mult

Elevatoare casnice

Oferind un mod simplu de utilizare, confort sporit și siguranță deplină, acest tip de soluție reprezintă vârful de lance al accesibilizării propriei locuințe și nu numai.

Află mai mult
META250 Scoala 2 Bucuresti scaled uai
a8d86cc435fe0f3b7318471a07d1fdef uai

Elevatoare scaun

Accesibilizarea propriei locuințe necesită soluții deosebit de ergonomice și cu un nivel tehnic foarte ridicat. Scaunele elevator întrunesc aceste condiții, oferind siguranță și confort.

Află mai mult

Rampe modulare

Soluțiile de accesibilizare eficiente din punct de vedere economic, care pot fi instalate și transportate cu ușurință.

Află mai mult
pid455w1400h1000q85 uai

Aveți nevoie de accesibilizare?