Platforme si rampe pentru persoane cu dizabilitati

Sprijinim libertatea de mișcare cu ajutorul soluțiilor de accesibilizare a spațiilor fizice publice și private pentru care suntem mândri să oferim consultanță, montaj și suport. Platforme si rampe pentru persoane cu dizabilitati.

Folosim cu încredere echipamente de ultimă generație furnizate de companii cu renume mondial, la cele mai înalte standarde tehnice și de siguranță.

Caracteristicile principale ale rampelor modulare se regăsesc în modul simplu de instalare, costurile mici, simplitatea în utilizare și decența acestora.

Platforme si rampe pentru persoane cu dizabilitati

Lungime nelimitată pentru soluții nelimitate

Rampele rulabile reprezintă o soluție economică atât pentru accesibilizarea spațiilor pentru persoane cu handicap locomotor cât și pentru îndeplinirea altor sarcini (transfer de greutăți mari peste obstacole, lucrări de reparații ale autovehiculelor etc). Sunt proiectate pentru diferențe mici de înălțime și pot fi depozitate, transportate și instalate oriunde, cu minim de efort. Sunt construite din aluminiu utilizat in industria aeronautică, ceea ce le oferă o greutate redusă și rezistență sporită la sarcină. Rampele rulabile sunt prevazute cu roți pentru transport dispuse pe una dintre părțile laterale.

platforme si rampe pentru persoane cu dizabilitati
platforme si rampe pentru persoane cu dizabilitati

Platforme si rampe pentru persoane cu dizabilitati

Extrem de ușor de folosit

Rampele pliabile reprezintă soluția perfectă pentru accesibilizarea spațiilor in cel mai economic mod posibil. Se potrivesc diferențelor mici de înălțime (câteva trepte) și pot fi depozitate, transportate și instalate oriunde, cu minim de efort. Sunt construite din aluminiu utilizat în industria aeronautică, ceea ce le oferă o greutate redusă și rezistență sporită la sarcină. Fiecare modul în parte este prevazut cu roți pentru transport dispuse pe una dintre parțile laterale.

Proacces sprijină persoanele cu deficiențe de mobilitate în scaune cu rotile prin rampe pentru persoane cu dizabilități pentru a facilita mobilitatea și pentru a aduce viața cât mai aproape de normal. Rampa pentru dizabilități oferă persoanelor cu dizabilități oportunități de a accesa viața socială normală, educație, angajare și multe altele. Proacces oferă rampe pentru persoanele cu mobilitate redusă și sunt adaptate și construite pentru a satisface în mod optim toate nevoile dumneavoastră zilnice. Cu ajutorul rampelor mobile, persoanele aflate în scaun cu rotile pot depăși diverse obstacole precum borduri, trepte și praguri. Rampele pentru persoane cu handicap pot fi permanente, semi-permanente și portabile. Lămpile portabile sau mobile din aluminiu pot fi luate oriunde pentru ca utilizatorii să le acceseze în orice moment, oferind independență și libertate de mișcare. Rampa mobilă este concepută pentru a preveni alunecarea, asigurând siguranța utilizatorului. Lampa are orificii de scurgere si este protejata impotriva coroziunii. Platforme si rampe pentru persoane cu dizabilitati.

O astfel de amenajare a rampei este obligatorie pentru toate clădirile publice. Clădire publică civilă înseamnă orice clădire destinată utilizării private, inclusiv clădiri rezidențiale. Clădirile rezidențiale individuale nu se încadrează în această categorie. Platforme si rampe pentru persoane cu dizabilitati.

Pârtia are o lățime minimă de 1,20 m și o pantă maximă de 8%, deși se recomandă o pantă de 5% sau mai puțin. Panta nu trebuie să depășească 6,00 m când panta este mai mare de 5% și 10,00 m când panta este mai mică de 5%. Pentru lungimi mai mari sunt prevăzute secțiuni drepte de cel puțin 1,50 m lungime. Platforme si rampe pentru persoane cu dizabilitati.

Există o porțiune dreaptă de 1,50 m la începutul și la sfârșitul rampei. Secțiunile drepte, inclusiv secțiunile intermediare, sunt semnalizate corespunzător. Lățimea platformei terminalului nu trebuie să fie mai mică decât lățimea utilă, 1,50 m, care este lățimea neobstrucționată de uși sau alte obstacole. Vă recomandăm să rotiți rampele la 90 de grade sau la 180 de grade pentru lungimi mai mari.